2012 m. lapkričio 3 d., šeštadienis

 Perkam internetu pigiai(1dalis)

Prekyba internetu – tai labai patogus budas apsipirkti ir sutaupyti. Turbut visiems žinoma,kad Lietuvoje prekybininkai savęs neskriaudžia kalbant apie antkainius.Todėl daugelis seniai atrado eparduotuves. Šiandien, sugalvojus kažka įsigyti – viskas, ko reikia, tai internetas ir žinoma pinigai.

Elektroninės parduotuvės nuo pat atsiradimo deklaravo pagrindinius elektroninės prekybos privalumus: patogumas, laiko taupymas,didesnis ir įdomesnis asortimentas,kaina.Viena pirmųjų elektroninių parduotuvių, visiems neblogai žinoma Amazon.com . Nuo to laiko elektroninių parduotuvių populiarumas ėmė sparčiai augti.

Šiuo metu Lietuvoje galima suskaičiuoti apie 1200 elektroninių parduotuvių ir šis skaičius nuolatos kinta-auga. Visgi Lietuva dar nėra pasiekusi tokį didelį šio segmento augimą,kaip EU ar Amerikoje,dėl gana konservatyvaus visuomenės požiūrio į naujas technologijas, nepaisant to vartotojai šiandien vis drąsiau perka prekes internetu – oficialiais statistiniais duomenimis net kas penktas Lietuvos gyventojas įsigyja prekes internetu.

Šendien noriu apžvelgti keleta eparduotuviu iš kuriu pačiam teko pirkti.Nieko nenustebinsiu pasakydamas,kad dominuoja kiniečių eshopai.Tai suprantama-daugelis šių parduotuvių prekes siunčia nemokamai,o kaina kartais,net mums-negeriausiai gyvanantiems,atrodo juokingos.
Noriu pasakyti,kad čia neminėsiu eBay,apie jį visi viską jau žino,kaip sakoma-komentarų nereikia.


Pradėsiu nuo everbuying.Pirmas pirkinys pamenu buvo laikiklis telefonui.Ir užbėgant į priekį pasakysiu-tikrai nustebino savo kokybe-gerąją prasme.Preke gavau per 2-3 savaites,kas yra normalu.Nuo to laiko šį parduotuvė yra mano tope.Galbut kai kurių prekių grupių pasirinkimas kartais netenkina,bet visumoje tikrai rekomenduočiau.Peržvelgiau atsiliepimus apie ją ir nelabai nustebes konstatuoju,kad yra vertinama 8,9/10.
Dealextreme kainos kiek didesnės,bet ir pasirinkimas platesnis.Reitinguose  7,6/10.Teko pirktis tik kelis sykius,kažko blogo negaliu pasakyti.Tiesiog asmeniškai kiek per didelės kainos ir daug besidubliuojančių prekių.Nepaisant visko rimta parduotuvė.
Gadgetsdealer ypatingai geros kainos,jei pirksite 10 ir daugiau vienos rušies prekių.Tik siuntimas čia mokamas,todėl pirmiausia sulyginkite kainas su kitomis parduotuvėmis.Perku retai ir gerai paskaičiavęs.Galima pasitikėti.
Ahappydeal patogi parduotuvės platforma.Yra prekės kurios siunčiamos nemokamai.Žinoma akcijos,ypatingi pasiūlymai ir pan.Labai neblogi atsiliepimai beveik 9 iš 10.
Focalprice didesnių trūkumų neturinti,seniai prekiaujanti ir gerai žinoma parduotuvė.Kainos nesikandžioja,pristatymas pakankamai greitas,įvertinimai taip pat sukasi apie 9.
Paskutinė iš gerujų,kuria norėčiau paminėti Priceangels
Turiu su jais glaudžius ryšius,nes pardavinėju prekes per eBay.Todėl galiu pasakyti,kad atsakymus gaunu labai greitai ir problemas išsprendžiame taip pat operatyviai.Kas nuvilia,tai siuntimo laikas.Dažniausiai trunka 3 ir daugiau savaičių.Man kiek per ilgai,net lyginant su kitomis kiniečių "pardomis".

Kitame straisnelyje apžvelgsiu kelias amerikiečių parduotuvių platformas ir kiniečių "skamerius",t.y. nepatikimus shopus.
Gerų ir saugių pirkimų !

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą